Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Αιγάλεω – Προοδευτική, όπως παλιά !!!


(Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης)

Ζωντάνεψαν μνήμες χθες το βράδυ στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου», κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης βετεράνων ποδοσφαιριστών του «Σίτι» και της Προοδευτικής, της πρώτης που έλαβε χώρα στο συγκεκριμένο χώρο έπειτα από έναν χρόνο -και περισσότερο- πανδημίας και «καραντίνας». Οι παλαίμαχοι των «κυανόλευκων» και των «βυσσινί», εγκάρδιοι φίλοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, να συζητήσουν για το παρελθόν αλλά και το παρόν του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικά, να απολαύσουν την αναμέτρηση αυτή, που φάνηκε ότι τόσο την είχαν ανάγκη!

Το «παρών», ανεξαρτήτως αν αγωνίσθηκαν ή όχι, έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σπύρος Λαγκαδίτης, Ι. Σάμιος, Μπέλας, Γουνόπουλος, Τσιάκας, Τσίλης, Ζαμπέτας, Τοπάλης, Μπρέχας, Υψηλάντης, Μπάρκογλου, Σπ. Και Θόδωρος Κολοκοτρώνης, Δημ. Τσιαμπουρής, Βαζιουράκης, Ι. Σκοπελίτης, Σίνος, Θωμάς Μακρής, Ρομπέρτο («μετεγγραφή» από τον Εθνικό Πειραιώς), Άγγελος Κελεσίδης (ΑΙΓΑΛΕΩ) και οι Βαφειάδης, Μητρογιάννης, Δασκαλάκης, Τσαγκαβέλης, Βογιατζής, Τσεβρετζής, Ιωαννίδης, Λαγός, Β. Ξανθόπουλος, Ναστόπουλος, Δελακάς, Προβατάς, Θεολόγου, Τζιάμαλης, Κρουγιός, Κουμεντάκος κ.α.

Για την ιστορία και μόνο να αναφερθούμε στο σκορ, που ήταν 5-3 υπέρ των γηπεδούχων, χάρις σε 2 γκολ του Μπάρκογλου, από ένα των Υψηλάντη, Μακρή και Ρομπέρτο (για το Αιγάλεω) και «χατ-τρικ» του Ναστόπουλου, από πλευράς των φιλοξενουμένων.

  •         Το «Αθλόμετρο» απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Γιάννη Σάμιο (αριστερά) και Κώστα Βαφειάδη, τόσο για το φωτογραφικό υλικό, όσο και για τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

2 σχόλια:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...