Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Σαν σήμερα (Σ/Κ: 2 - 3 Φεβρουαρίου)

Στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 το Αιγάλεω υποδέχτηκε στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας (για την "πρεμιέρα" του β΄γύρου στο πρωτάθλημα της ενιαίας Β΄ Εθνικής κατηγορίας) το φιλόδοξο Διαγόρα Ρόδου, τον οποίο νίκησε, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, με σκορ 3-1, από τέρματα των Γιάννη Λάλλα (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), Μανώλη Κώττη και Χρήστου Φίλτσου.





Στις 2 Φεβρουαρίου του 2017 έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος άσσος του Αιγάλεω και της Α.Ε.Κ., αλλά και πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός (εκλέκτορας της ελληνικής Εθνικής Ομάδας των Ανδρών επί σειρά ετών) Μίλτος Παπαποστόλου.

Στις 3 Φεβρουαρίου του 1957 γεννήθηκε ο βετεράνος διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ορφέα, του Αιγάλεω, του Ατρόμητου Πειραιώς και της Χίου Σπύρος Λαγκαδίτης, του οποίου και οι δύο γιοι ασχολήθηκαν με το άθλημα του ποδοσφαίρου.



Στις 3 Φεβρουαρίου του 1984 γεννήθηκε ο σπουδαίος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ιμπραχίμ Τζάαμπερ που έπαιζε στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στην Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ την περίοδο 2007-08, πριν μετεγγραφεί στην Ιταλική Ρόμα.


Στις 3 Φεβρουαρίου του 1985 το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει εντός έδρας τη νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος του σκληροτράχηλου Απόλλωνα Καλαμαριάς, μόλις στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93') της δραματικής αναμέτρησης για τη 17η αγωνιστική του 6ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε, σχεδόν εξ' επαφής, ο αριστερός οπισθοφύλακας Φώτης Ούτσικας.

Προσθήκη λεζάντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...