Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

"Καλπάζει" προς τη Β΄ Εθνική το μπάσκετ του "Σίτι" !!!

Με μία ακόμη νίκη, τη 13η συνεχόμενη, ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του, για τον πρώτο γύρο στον Α΄ Όμιλο Νότου της Γ΄ Εθνικής το μπασκετικό Αιγάλεω, "συντρίβοντας" με σκορ 104 - 48 μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου τον τοπικό "Λέοντα 2014".Το συγκρότημα του Παναγιώτη Ζωντού παραμένει αήττητο από το ξεκίνημα της χρονιάς σε πρωτάθλημα και κύπελλο (Ε.Σ.Κ.Α.), κάτι που -σε συνδυασμό με την αντίστοιχη περσινή επίδοση- δημιουργεί ένα πρωτοφανές ρεκόρ στην ιστορία του τμήματος. Σύντομα, θα κάνουμε αναλυτικό αφιέρωμα στην εκπληκτική αυτή πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...