Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ντύθηκε στα κυανόλευκα η «Κοκκινιώτισσα»!


Άρωμα Αιγάλεω ξεχύθηκε άπλετα το βράδυ του Σαββάτου στην ατμόσφαιρα του υπέροχου κέντρου διασκέδασης «Νέα Κοκκινιώτισσα» στην «καρδιά» της Νίκαιας, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε, για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο, η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Αιγάλεω Α.Ο., η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, περιελάμβανε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία συνδυάσθηκε με τιμητικές βραβεύσεις, πλήρες γεύμα  και πλούσιο μουσικοχορευτικό ξεφάντωμα.


Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, από τον αθλητικό, επαγγελματικό, κοινωνικό και συνδικαλιστικό –πολιτικό χώρο της πόλης του «Σίτι» που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δραστήριο σύλλογο, όπως  και καλή θητεία στο νέο διοικητικό του συμβούλιο που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα και θα κρατήσει τα ηνία του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» κατά τη διετία 2019-2010. Το σχεδιασμό της βραδιάς επιμελήθηκε -σε πλήρη σύνθεση- η 9μελής διοίκηση με προεξάρχοντα το νέο πρόεδρο Φραγκίσκο Μαρτίνο ο οποίος έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Κώστας Μπρέχας συντόνισε την παρουσίαση με ιδανικό τρόπο, τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα μέλη συνεισέφεραν από κοινού στην επιτυχή προσπάθεια.

Τιμήθηκαν τρεις σπουδαίοι αθλητές του συλλόγου, με πρώτο το βετεράνο καλαθοσφαιριστή και προπονητή μπάσκετ Δημήτρη Καρβέλα, στον οποίο την καλαίσθητη πλακέτα παρέδωσε ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας. Ακολούθησε η τιμή στη μνήμη του παλαιού προέδρου και ακάματου διοικητικού παράγοντα, Δημήτριου Τουσμάνωφ. Το βραβείο δόθηκε στον υιό του, από τον πρόεδρο του Αιγάλεω Α.Ο., Γιάννη Παλτόγλου

Οι άλλες βραβεύσεις αφορούσαν δύο ακόμη άξιους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, τον εξαίρετο τερματοφύλακα Βαγγέλη Συρίγο και τον πολυσύνθετο αμυντικό μέσο Δημήτρη Παπαϊωάννου, που λόγω απρόοπτου κωλύματος της τελευταίας στιγμής δε στάθηκε δυνατό να παραστούν και έτσι τα έπαθλα παρέλαβαν οι οικείοι τους. Μετά τις βραβεύσεις ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα, η βραδιά συνεχίσθηκε με χορό στην πίστα όπου πήραν μέρος και διακρίθηκαν αρκετοί  προσκεκλημένοι, με το κέφι να αγγίζει τα ύψη. Τέλος, κληρώθηκαν τα δώρα που και φέτος προσφέρθηκαν από τους πάντοτε χρήσιμους χορηγούς της εκδήλωσης.

Καλή χρονιά Αιγάλεω!!!

Ανακοίνωση "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.": "Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Παλτόγλου"

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο." αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον αξιότιμο πρόεδρο του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιάννη Παλτόγλου για τη χθεσινή παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά και γενικότερα για την όλη στήριξη και βοήθειά του, σε κάθε δυνατή περίσταση.

Νίκος Δημ. Νικολαΐδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...