Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Νίκες επί Πανιωνίου και Ηρακλή, με το ίδιο σκορ!

Στις 12 Ιανουαρίου του 1964 και για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, το Αιγάλεω επικράτησε εντός έδρας (το ματς στο γήπεδο του Π.Α.Ο.) του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ 1-0, χάρις σε ένα τέρμα του Τάκη Μαρκόπουλου. Ένδεκα ακριβώς χρόνια μετά (11 Ιανουαρίου του 1975) το "Σίτι" θα νικούσε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας (φωτό από τα εγκαίνια του γηπέδου - αρχείο Ορφέας Τζανετόπουλος) τον Πανιώνιο με το ίδιο σκορ, για τη 13η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας, από γκολ του Μιχάλη Χάσταλη.Λεπτομέρεια που, ίσως, έχει τη σημασία της: και τις δύο εκείνες σεζόν, στο τέλος το Αιγάλεω θα υποβιβαζόταν άδοξα στη Β΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...