Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Γιώργος Γιαννακόπουλος

Σαν σήμερα, στις 5 Δεκεμβρίου του 1941 ήρθε στη ζωή ο σπουδαίος Γεώργιος Γιαννακόπουλος, ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στα ελληνικά γήπεδα τις δεκαετίες του '50 έως '70 ως αμυντικός και αμυντικός μέσος. Συμπλήρωσε περισσότερες από 300 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Αιγάλεω, ενώ μετείχε με την Ελληνική Εθνική Ομάδα των Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1959. Έπαιξε επίσης στον Εθνικό Κουκακίου (από όπου ξεκίνησε) και στην Καλλιθέα, όπου τερμάτισε τη μακρά σταδιοδρομία του. Έφυγε για πάντα από κοντά μας στις 2 Αυγούστου του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...