Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Φτερούγισμα τίτλου για τον «Δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης!


(γράφει ο αΝώΔυΝος)

Η 19η αγωνιστική μέρα του 1ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 1980) έφερε τον ΠΑΟΚ πάντα μπροστά, τώρα με 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Εθνικό (!) που θριάμβευσε στη Ρόδο (1-0) χάρις σε γκολ του Παναγιώτη Λαμπρινού, μόλις 4’ προ της λήξης (86’). Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μεγάλο φαβορί πλέον για την κατάκτηση του τίτλου, υπέταξε στο ντέρμπι της Τούμπας τον Άρη (2-0) κόβοντάς του (προσωρινά) τα «φτερά», τη στιγμή που στην Αθήνα και μπροστά στο κοινό του, ο Π.Α.Ο. νικούσε στο άλλο μεγάλο ντέρμπι, με 1-0 την Α.Ε.Κ., χάρις σε γκολ του Χρήστου Υφαντίδη. Πολύτιμη νίκη και για τον Ολυμπιακό του Θανάση Μπέμπη, ο οποίος κατόρθωσε να λυγίσει (2-1) στο Φάληρο την Καστοριά και τον ηρωϊκό τερματοφύλακά της, Νίκο Σαργκάνη.











Β΄ Εθνική: Συνέχισαν με άνετες νίκες το Περιστέρι και οι Σέρρες.


Εθνικό Ερασιτεχνικό.
  • Στο επόμενο: Η τελευταία συνέχεια (διακοπή για το θέρος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...