Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Χρόνια σου πολλά, "παπί" !!!

"Παπί" (1987)
Σαν Σήμερα...

1967: Γεννήθηκε ο ταλαντούχος (σήμερα παλαίμαχος παίκτης και προπονητής ποδοσφαίρου) διεθνής αριστεροπόδαρος επιθετικός Δημήτρης Αθ. Παπαϊωάννου (γνωστός ευρύτερα σαν "παπί") που έκανε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας τις φανέλες του Αιγάλεω (του οποίου είναι πρώτος σκόρερ σε αγώνες Γ΄ Εθνικής), της Κέρκυρας (πρωταθλητής Β΄ Εθνικής), του Πανελευσινιακού, του Ηρόδοτου και του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ξεκίνησε τον αθλητισμό από την ιστορική Ιεράπολη, ενώ έπαιξε και στη Μάχη Μαραθώνα. Φέτος (περίοδος 2017-18) εργάσθηκε στην Α.Ε. Αιγάλεω και την ανέβασε στη Β΄κατηγορία Αθήνας μέσω αγώνων κατάταξης.



1969: Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας το Αιγάλεω επικρατεί εντός έδρας με σκορ 3-0 του Α.Ο. Χαλκίδας και κατατάσσεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, τρίτη καλύτερη στην ιστορία του. Σκόρερ των τριών τερμάτων του Αιγάλεω ήταν οι Μήτσος Εξωμανίδης, Γιώργος Γιαννακόπουλος και Τάκης Μαρκόπουλος.

1997: Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Νότου στη Γ΄ Εθνική, το Αιγάλεω θριαμβεύει στο δημοτικό γήπεδο με σκορ 4-1 επί του Ιαλυσού Ρόδου και, ισοβαθμώντας με την Κόρινθο και τον Ηλυσιακό στην 11η θέση, παραμένει στην κατηγορία. Με την ήττα που υπέστη η ομάδα της Ρόδου, έχασε την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Τα γκολ του "Σίτι" είχαν πετύχει οι Τσιαμπουρής, Νεοφώτιστος, Μπατζάκης και Γιούρισιτς με πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...