Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Σοκ: 'Έφυγε" στα 67 του ο Άρης Ραφτόπουλος!

Συγκίνηση στη μπασκετική οικογένεια της Ελλάδας αλλά και της πόλης μας ιδιαίτερα, με την είδηση του θανάτου του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Άρη Ραφτόπουλου, ο οποίος "έφυγε" σήμερα στα 67 του χρόνια νικημένος από την επάρατη ασθένεια. Η απώλεια του Άρη Ραφτόπουλου, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. την περίοδο 1983-84 (φωτό), αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τις γνώσεις αλλά κυρίως το χαρακτήρα του, έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του Μιχάλη Βήττα που πέθανε πριν λίγο καιρό.

Ποιος ήτανΓεννημένος στο Σουέζ (Πορτ Τεουφίκ) της Αιγύπτου, ο αείμνηστος Άρης Ραφτόπουλος ήταν, παράλληλα με αθλητής και μαθηματικός, απόφοιτος της Μαθηματικής Σχολής και φυσικά των ΤΕΦΑΑ. Έκανε σημαντική καριέρα στον Α.Ο. Παγκρατίου (αρχικά) και στον Ο.Σ.Φ.Π. αγωνιζόμενος σαν περιφερειακός, με συμμετοχή και σε αρκετούς διεθνείς αγώνες. Ανέλαβε εν-συνεχεία πολλές ομάδες σαν προπονητής, μετά το τέλος της αγωνιστικής του σταδιοδρομίας. Έχει 91 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Ανδρών και 550 πόντους.Στην είδηση του θανάτου του, ο Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...