Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο Κώστας Σίνος χάρισε την ισοπαλία στον «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.»


Στο χθεσινό φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους της Δόξας Πειραιά (3-3)

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Η «χρυσή αλλαγή» των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω «είπε την τελευταία λέξη» στο απογευματινό φιλικό παιχνίδι  παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» και Δόξας Πειραιά, χθες στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου» που έληξε δίχως νικητή (3-3, ημίχρονο 2-1 υπέρ του Αιγάλεω). Ο Κωνσταντίνος Σίνος λοιπόν, που πέρασε στον αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με άψογο δεξί πλασέ ισοφάρισε το ματς λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Χρήστο Βαφίδη (παλαίμαχος της Δραπετσώνας και άλλων ομάδων).


Τα άλλα δύο Αιγαλιώτικα τέρματα πέτυχαν ο Τάκης Κατσικογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ισοφαρίζοντας σε 1-1) και ο Βαγγέλης Βαζιουράκης αμέσως μετά.

Για τον «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» έπαιξαν οι Βαμβακούσης, Νταγκίνης, Παπαδάκης, Τσίλης, Βασιλειάδης, Κατσικογιάννης, Δημητρίου, Τσιαμπουρής, Πλασκασοβίτης, Υψηλάντης, Βαζιουράκης (Τοπάλης, Σίνος).



  • Το «παρών» έδωσαν, χωρίς να αγωνιστούν, οι Αθανάσιος  Κιούρκος, Παντελής Τζανουδάκης, Απόστολος Γαβαλάς, Κώστας Μπρέχας, Θοδωρής και Σπύρος Κολοκοτρώνης κι ο Κώστας Χίος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...