SAVE EGALEO

Τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας του Αιγάλεω Α.Ο. (2009-10)

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου το "Σίτι"!

Στις 25 Μαΐου του 1984 για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Αιγάλεω κατορθώνει να φύγει αήττητο (0-0) από τη Νέα Σμύρνη, αποκλείοντας το γηπεδούχο Πανιώνιο, ύστερα από το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν η δεύτερη φορά στα χρονικά (η πρώτη το 1970) που το "Σίτι" θα έπαιζε στους "4" της διοργάνωσης, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι αίσθηση προκάλεσε ο Κώστας Μπεχλιβανίδης, που εξουδετέρωσε πλήρως το Δημήτρη Σαραβάκο, στο τελευταίο παιχνίδι του "μικρού" με τα κυανέρυθρα χρώματα πριν μεταγραφεί στους "πράσινους".



Στις 25-5-2005 για την τελευταία αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας το Αιγάλεω νίκησε με σκορ 4 - 2 τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα στην Τούμπα, χάρις σε τρία γκολ του Νίκου Νικολόπουλου και ένα του Γιώργου Μπάρκογλου. Αυτή ήταν η σπουδαιότερη έως σήμερα εκτός έδρας νίκη του "Σίτι" στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο, το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ πήρε ο "δικέφαλος του βορρά" που, παρά την ήττα του, τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής βαθμολογίας έχοντας 1 βαθμό περισσότερο από το Αιγάλεω (ήταν έκτο με 45 πόντους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...