Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ο Διαγόρας Αιγάλεω στην Α2 ανδρών!


Εδώ και τρεις ημέρες η κοινότητα των "Θερμιωτών" (Κυθναίων) του Αιγάλεω (αλλά και όλη η πόλη μας), πανηγυρίζουν την άνοδο του Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α2 ανδρών! Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού "μαραθώνιου" της Β΄ Εθνικής, το συγκρότημα του Σαμόλη επικράτησε στον πόντο (82-81, ημίχρονο 48-29) του Πανελευσινιακού στο "Στ. Βενέτης" και, σε συνδυασμό με την ήττα του Ιπποκράτη Κω στη Βούλα από τον τοπικό Πρωτέα (82-69) "καπάρωσε" τη 2η προνομιούχο θέση πίσω από τον πρωταθλητή Ιωνικό Νικαίας. Έτσι, ο Διαγόρας γίνεται η δεύτερη ομάδα από το Αιγάλεω στα χρονικά που καταφέρνει να ανέβει στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης.



Για την ιστορία, τους πόντους του Διαγόρα πέτυχαν οι Πέττας 20, Κουκάς 19 (5 τρ.), Κατιάκος 15, Κωνσταντώνης 9 (3), Λυκογιάννης 7 (1), Καραβανάς 7, Καραλής 5 (1), ενώ συμμετοχή είχαν οι Μπιμπούδης, Καρασταμάτης και Καλλίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...