Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Αιγάλεω - Πανελευσινιάκος 1 - 0 (22 Μαρτίου 1981)

Σαν σήμερα πριν από 37 ολόκληρα χρόνια, το Αιγάλεω υπέταξε πάρα πολύ δύσκολα εντός έδρας με σκορ 1 - 0 τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος Νότου (Β΄ Εθνικής) χάρις σε ένα τέρμα του περίφημου μέσου Χρήστου Κωνσταντόπουλου στο 15'. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι στο 1ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, ένα πέναλτι του Δημ. Πηγαδίτη -που κέρδισε ο Μανώλης Φοράκης- απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Βαγγέλης Φιλιππής.



Επίσης η ομάδα της Ελευσίνας είχε δοκάρι στο 76ο λεπτό σε κεφαλιά του Ρουμελιώτη, χάνοντας κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Εκτός των προαναφερόμενων, ο τότε προπονητής της ομάδας μας Ανδρέας Σταματιάδης είχε χρησιμοποιήσει στον αγώνα και τους Μιχάλη Μυλωνά, Παναγιώτη Κατσικογιάννη, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Νίκο Μαριόλη, Σωτήρη Μαυρονάσιο, Μαρτίνο, Αναστασιάδη, Θόδωρο Παϊσανίδη και Θωμά Γκουντή. Στον "πάγκο" βρίσκονταν ο τραυματίας Χρήστος Χατζησκουλίδης και ο Ηλίας Συνοδινός. Με τους ηττημένους έπαιξαν ακόμη, οι Σκλιάς, Νίκος Γκουλής (κορυφαίος), Μισαηλίδης, Γκρίνιας, Ρόζος, Λέτσας, Σπύρου, Αναστόπουλος και Καϊμασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...