Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Συγκλόνισε τα πλήθη των Ελλήνων ο Μίκης!

Φωτό: iefimerida.gr
Ένας συγκλονιστικός Μίκης Θεοδωράκης αναδείχθηκε σε "ψυχή" του σημερινού συλλαλητηρίου που οργάνωσαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις στην Πλατεία Συντάγματος, ως κεντρικός ομιλητής μπροστά σε ένα τεράστιο ακροατήριο που ξεκινούσε από το ξενοδοχείο "Χίλτον" και που σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ανθρώπους (για ... 140.000 διαδηλωτές έκανε λόγο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., προκαλώντας θυμηδία)



Ο εμβληματικός Έλληνας συνθέτης και σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα (1967 - 1974) εκφώνησε έναν "πύρινο" λόγο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, του σεβασμού της ελληνικής εθνικής ταυτότητας αλλά και της ιστορικής αλήθειας, μη παραλείποντας να δηλώσει τη διεθνιστική νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει, αλλά πάνω απ' όλα την αγάπη για την πατρίδα και τους αγώνες του για τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...