Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αγιασμός και κοπή πίτας στον Αιγάλεω Α.Ο.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρουσία πλήθους φιλάθλων της ομάδας, η καθιερωμένη κοπή πίτας και ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά, από τη διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο., με καλεσμένους το δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Μπίρμπα, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και άλλους παράγοντες της δημόσιας ζωής και φυσικά, όλους τους αθλητές των τεσσάρων τμημάτων του συλλόγου (κολύμβησης, βόλεϊ γυναικών, ποδοσφαίρου και μπάσκετ ανδρών). 


Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο σωματείο ο πρώην προπονητής του τμήματος καλαθόσφαιρας του Αιγάλεω Α.Ο. Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο γενικός γραμματέας της «Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής» Γεώργιος Κομπορόζος, η προϊσταμένη του «Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αιγάλεω»  Σοφία Κορμέντζα και ο βετεράνος διεθνής διαιτητής μπάσκετ Θεόδωρος Βιδάλης. Επίσης τιμήθηκαν οι εν-ενεργεία μπασκετμπολίστες της ομάδας Αβραάμ Καλλινικίδης, Χριστόδουλος Καράβολας και Βαγγέλης Κουκουράβας. Βραβεία δόθηκαν ακόμη, στον πρόεδρο του Αιγάλεω Α.Ο. Γιάννη Παλτόγλου για την περσινή κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Αθήνας όπως και στον επιθετικό Δημήτρη Βέρμπη, κορυφαίο σκόρερ στην ίδια  διοργάνωση, με 21 τέρματα.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Αιγάλεω «Γ. Ρίτσος» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία, από αυτήν, του «Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...