Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Το Αιγάλεω αποχαιρέτησε το Μανώλη Κανελλόπουλο.

Ένας ακόμη σπουδαίος Αιγαλιώτης ποδοσφαιριστής της δεκαετίας του '50 και του '60 έφυγε από κοντά μας. Ο Μανώλης Κανελλόπουλος που απεβίωσε προχθές σε ηλικία 79 ετών (ήταν γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου του 1938) κηδεύτηκε σήμερα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ των οποίων αρκετοί από τους παλαιούς συμπαίκτες του στο Αιγάλεω (όπου αγωνίσθηκε με ξεχωριστή επιτυχία σαν ακραίος οπισθοφύλακας από το 1956 έως το 1962, καθώς και τη διετία 1966 - 1967) αλλά και στην Α.Ε.Κ. (στην οποία έπαιξε τρία χρόνια, από το 1963 έως και το 1965). Μεταξύ άλλων, στη μνήμη του κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους της διοίκησης του Συνδέσμου των βετεράνων παικτών του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.")



Στεφάνια κατατέθηκαν, επίσης, από τη διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο., από την οικογένεια του προέδρου του Αιγάλεω κ. Γιάννη Παλτόγλου, από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και από τους παλαίμαχους της "Ένωσης". Ο βετεράνος άσσος Στέλιος Σεραφείδης διάβασε τον επικήδειο λόγο. Ακολούθως, οι οικείοι του (η σύζυγος Ανδρομάχη και τα δυο του παιδιά Δημήτρης και Πάνος, μαζί με όλους τους παριστάμενους τον συντρόφευσαν μέχρι την τελευταία του κατοικία στο Γ΄ Νεκροταφείο. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε. 


  • Ευχαριστούμε τον εκλεκτό φίλο κ. Γιάννη Περράκη, για το φωτογραφικό υλικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...