Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τα Αγρίμια

Περιοδικό "Valliant" (Annual 1971)
«Τα Αγρίμια» («The Wild Wonders») ήταν μια όμορφη εικονογραφημένη σειρά κόμικς που δημοσιεύθηκε στη χώρα μας από το περιοδικό «Αγόρι» του Νίκου Δεληγιώργη. Πρόκειται για αναπαραγωγή από το βρετανικό περιοδικό «Valiant» με βασικούς πρωταγωνιστές δυο αδέλφια (Ρικ και Τσάρλι) τα οποία είχαν μεγαλώσει μόνα τους στο (φανταστικό) νησί ‘Worrag’ των ‘Outer Hebrides’ (περίπτωση «Μόγλη»), έχοντας αποκτήσει υπερφυσικές αθλητικές ικανότητες. Τα αγόρια ανέλαβε υπό την προστασία του ο Ολυμπιονίκης της Κολύμβησης Μάικ Φλυν, ιδιοκτήτης παράλληλα, ενός σταθμού αυτοκινήτων στην επίσης υποθετική πόλη ‘Bexleyheath’. 


Ο Φλυν αγωνίζεται να προστατεύσει τα παιδιά, αφού η άγρια φύση τους δε τους εξασφαλίζει και την απαιτούμενη συμπεριφορά, καθώς μπλέκονται συνεχώς σε περιπέτειες κατά τη διάρκεια των αθλητικών συναντήσεων που λαμβάνουν μέρος, σαρώνοντας ταυτοχρόνως κάθε εμπόδιο και κάθε αντίπαλο! Το σενάριο είναι του ειδικού σε τέτοιου είδους θέματα Tom Tully και το σχέδιο του αείμνηστου Mike Western .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...