Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η "Γέφυρα Ζωής"

(Το παρακάτω κείμενο μάς εστάλη μέσω διαδικτύου και είναι συμπληρωματικό ως προς την εφημερίδα Αιγάλεω, φύλλο 358, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Όπως γράφουμε στην εφημερίδα, θα αναρτούμε κείμενα, εν είδει συμπληρώματος τής εφημερίδας στο παρόν ιστολόγιο και στο φόρουμ doriforiki.forumgreek.com)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός που διοργάνωσε η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑμεΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ στις 24-2-17 στον Νέο πολυχώρο του συλλόγου, με τη συμμετοχή των παιδιών των Γονέων και των Εθελοντών μας.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ  θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει, τους συμμετέχοντες που με τόση  φαντασία και επιμέλεια  μεταμφιέστηκαν και μετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση σκορπίζοντας παντού τα χαμογελά τους και παρασύροντας τους πάντες με την ζωντάνια τους, τους γονείς, τα παιδιά και τους εθελοντές του συλλόγου μας που για ακόμη μία φορά απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους  και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Για τα παιδιά που δεν είναι εύκολο να βγουν έξω, η Γέφυρα Ζωής δεν είναι απλά η πηγή που θα τους προσφέρει το νερό της γνώσης, αλλά το δρομάκι, που θα μεγαλώσει και θα γίνει μονοπάτι για να μοιραστούν εμπειρίες με άλλα παιδιά με παρόμοια προβλήματα. Να ζήσουν μέσα από νέες φιλίες ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες.
Οι Εθελοντές
Περισσότεροι από 59 εθελοντές, έχοντας στην πλειονότητά τους ολοκληρώσει ειδικές σπουδές, υλοποιούν τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης. 

Η Γέφυρα ζωής είναι ένα Πρότυπο μοναδικό Εθελοντικό κέντρο για τον Δυτικό Τομέα καθώς εξειδικεύεται στη νοητική υστέρηση και το φάσμα αυτισμού, έχοντας προσαρμόσει τις δραστηριότητές της στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών αυτών με διαδραστικά μαθήματα.
Όλοι οι εθελοντές προσφέρουν τη γνώση τους μέσω της διεπιστημονικής τους εργασίας και λαμβάνουν ως ανταμοιβή την αυθόρμητη και ανιδιοτελή αγάπη από τα παιδιά μας που είναι διαφορετικά από το  «συνηθισμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...