Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Σύνδεση με πολιτικά κόμματα

Εδώ και δυο μήνες έχουμε αντικαταστήσει στον υπολογιστή μας τα Μάικροσοφτ Γουίντοους με τρεις διανομές Λίνουξ. Και παιζουμε ταυτόχρονα ένα παιχνίδι: Έχουμε αντιστοιχήσει τα Γουίντοους με το μεγάλο κεφάλαιο, τη διανομή Λίνουξ Όπεν Σούσε με το ΚΚΕ, τη διανομή Λίνουξ Μιντ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη διανομή Τρίσκουελ με την Πλεύση Ελευθερίας τής κ. Κωνσταντοπούλου.


Γύρω στα τέλη Μαρτίου θα αποφασίσουμε πoιο ή ποια από τα τρία θα χρησιμοποιούμε συχνότερα, εκτός κι αν επιστρέψουμε -σε άλλον υπολογιστή- στα Γουίντοους. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούμε περισσότερο το Όπεν Σούσε, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα -είναι θέμα ρυθμίσεων- να ακούσουμε ραδιοφωνικούς διαδικτυακούς σταθμούς, κάτι που γίνεται με την Τρίσκουελ, την οποία χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή από στικάκι.
Συνεχίζουμε τη χρήση τους και θα σας ενημερώσουμε στα τέλη Μαρτίου για τα αποτελέσματα!

1 σχόλιο:

  1. Τελικά και τα τρία έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί για το ποιο ειναι το καλυτερο, αν και τα δυο πρωτα φαινονται -εκ πρωτης οψεως- οτι ειναι πιο ολοκληρωμενα απο το τριτο. Πρεπει να το δουμε αυτο μετα απο κανα εξαμηνο χρησης τους. Εχουμε παντως αντικαταστησει τα γουιντοους στον υπολογιστη αυτον, αλλα εχουμε εναν αλλο με γουιντοους, ετοιμο να δουλεψει, σε περιπτωση που υπαρξει προβλημα. Αυτα μεχρι στιγμης, σε κανα 6μηνο θα σας γραψουμε τα νεοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...