Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

"Έφυγε" ο Βασίλης Τσεμπερλής

Μια ακόμη οδυνηρή είδηση για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Αιγάλεω, καθώς πρόσφατα (7 Μαρτίου 2017) απεβίωσε -στη Λούτσα Αττικής όπου διέμενε- ο παλιός μεσοεπιθετικός του Αιγάλεω Α.Ο. Βασίλειος Τσεμπερλής. Ο εκλιπών είχε αξιοσημείωτη παρουσία στην πρώτη ομάδα του "Σίτι" από τα τέλη της δεκαετίας του '50 έως τις αρχές του '60 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κέρδισε για πρώτη φορά στα χρονικά τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 1960/61 (φωτό), ενώ υπήρξε και ικανός σκόρερ. Το "Αθλόμετρο-Αιγάλεω"απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του για τη μεγάλη τους απώλεια, υπενθυμίζοντας πως ο εξάδελφός του Γεώργιος Τσεμπερλής χρημάτισε τερματοφύλακας στη β΄ομάδα του συλλόγου κι εν-συνεχεία στον Α.Π.Ο Ιεραπόλεως (όπως ονομάζεται σήμερα ο σύλλογος, μετά τη δεύτερη επανίδρυσή του).



  •  Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον παλαίμαχο Αιγαλιώτη αθλητικογράφο και εκλεκτό φίλο κ. Γιώργο Κωφίδη (γιο του αείμνηστου Πολυχρόνη Κωφίδη, ο οποίος ήταν από τους πρώτους αθλητές που υπεράσπισαν την εστία του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του '40)
  •  Την ερχόμενη Δευτέρα (27/3) στις 6 μ.μ. θα συναντηθούν στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω σε φιλική αναμέτρηση οι βετεράνοι Αιγάλεω - Αγίας Ελεούσας.
 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της "Α.Ε. Νέας Ιεραπόλεως"
(όπως μετονομάσθηκε η Α.Ε. Ιεραπόλεως, μετά την επανίδρυσή της)
Ευχαριστούμε τον κ. Αλέξανδρο Βάσιλα για την έρευνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...