Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Την Παρασκευή η κοπή πίτας των βετεράνων του Αιγάλεω Α.Ο.

Στο οικογενειακό μεζεδοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας «Μουσική Γωνία» (Αβέρωφ 22 & Μεγ. Αλεξάνδρου, Άνω Αγ. Βαρβάρα) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή της πίτας των παλαιμάχων αθλητών του «Αιγάλεω Α.Ο.» («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και από ώρα 9:30 μ.μ.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν ορισμένες τιμητικές βραβεύσεις, όπως άλλωστε συνηθίζεται. Συγκεκριμένα, οι βετεράνοι του «Σίτι» θα παραδώσουν καλαίσθητες πλακέτες με το λογότυπο του Συνδέσμου τους σε ανθρώπους που ανάδειξαν την ιστορία του συλλόγου από διάφορες θέσεις, όπως ο δημοσιογράφος (και παλαιός παράγοντας των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης) Τάκης Βρανάς, ο βετεράνος τερματοφύλακας και μετέπειτα προπονητής Τάκης Ντουντούμης και ο σημερινός πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Παλτόγλου. Επίσης θα τιμηθεί η μνήμη των αδελφών Σφέτσου, που υπήρξαν δυο εκ των πλέον δραστήριων φιλάθλων και παραγόντων στην ιστορία του σωματείου, ενώ θα βραβευθούν για την προσφορά τους στα διοικητικά και οι αδελφοί Μητρόπουλου, Θωμάς και Βίκτωρ, ο δεύτερος και σαν ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...