Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

"Νοκ-άουτ" απ' το Κύπελλο το Αιγάλεω!

Φωτό: aris-petroupolis.gr

Παίζοντας με σημαντικές ελλείψεις βασικών του ποδοσφαιριστών (καθώς οι Στάμος, Βέρμπης, Σταύρου, Ταμπάκης και Καλογερής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών) το Αιγάλεω ηττήθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο Πετρούπολης Γ΄ από τον τοπικό Άρη του Αλέξη Γκλεγκλέ με σκορ 1-0 για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών και αποχαιρέτησε έτσι άδοξα τη διοργάνωση, μαζί και τις ελπίδες του να βρεθεί στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική μέσω του θεσμού του Πανελλήνιου Κύπελλου Ερασιτεχνών. Πλέον, το ενδιαφέρον παικτών, προπονητών, διοίκησης και φιλάθλων του "Σίτι" στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να παλεύει να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Κυριαζή, ενώ έξι λεπτά αργότερα (11') ο Κώστας Παπουτσής είχε δοκάρι. Στο 79ο λεπτό το Αιγάλεω έμεινε με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κίριλ Μπρεστοβίτσκι.

Αιγάλεω (Κώστας Αρζένης): Γιώρας, Παπουτσής, Μπρεστοβίτσκι, Αρβανίτης, Τζανέτος, Παπαθανασίου (83' Μεταλλινός), Ναυπλιώτης, Κωτσερίδης (46' Βάσος), Ρούσσος, Λοϊζίδης (64' Κοντιζάς), Τουλουβασίλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...