Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Λαμπρή εκδήλωση των Ακαδημιών του Αιγάλεω Α.Ο.


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον πολυχώρο τέχνης "Ελληνικό Μολύβι - Βρανά" η εκδήλωση όλων των τμημάτων υποδομής του Αιγάλεω Α.Ο., παρουσία πλήθους κόσμου. Στο πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων, πολλές τιμητικές βραβεύσεις και συγκεκριμένα του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του σωματείου ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") αλλά και ιδιαιτέρως των παλαιμάχων άσσων του "Σίτι" κ.κ. Αλέκου Κοτσάκη, Μανώλη Κανελλόπουλου, Βαγγέλη Γρίμμα, Νίκου Τσιαμπουρή, Τάκη Μαρκόπουλου, Δημήτρη Εξωμανίδη, Μπάμπη Σταυρόπουλου και Γιάννη Χρυσοστόμου.







Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι του ιδρυτή & διευθύνοντα συμβούλου του "Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω" ("Ι.Λ.Ο.Α.") κ. Γιάννη Περράκη. Ακολούθησε δεξίωση προς τους βραβευθέντες που παρέθεσε η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...