Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ανθρωπιστικές δράσεις των παλαιμάχων του Αιγάλεω.



Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων του Αιγάλεω Α.Ο. («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») κ. Παναγιώτης Κατσικογιάννης, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και σε συνεργασία και στήριξη από άλλους αλληλέγγυους φορείς, έχουν ήδη προγραμματισθεί δυο ανθρωπιστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός του Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και από ώρα 6:00 μ.μ. θα λάβει χώρα ποδοσφαιρική φιλική συνάντηση στο «Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο» («ΔΑΚ») Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου», μεταξύ του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» και της αντίστοιχης ομάδας των «Αστικών Συγκοινωνιών» με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για τους άστεγους, καθώς και για την ενίσχυση των συσιτίων των απόρων συμπολιτών μας των Ενοριών Υψώσεως Τιμίου Σταυρού («Εσταυρωμένου») και Αγίου Σπυρίδωνα. 

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν, αντί πληρωμής εισιτηρίου να προσκομίσουν τρόφιμα, ενώ οι άποροι και οι άστεγοι του Δήμου μας προσκαλούνται να βρίσκονται στις 7:00 μ.μ. (μετά το πέρας της αναμέτρησης) στο «ΔΑΚ» Αιγάλεω (πρώην «ΕΑΚ»), ώστε να παραλάβουν τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί και από τους δυο φορείς («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» και «Αστικές Συγκοινωνίες») ο Πρόεδρος του «Ακρόπολη F.C.» κ. Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, για το ανθρωπιστικό του έργο. Η διοίκηση των παλαιμάχων Αιγάλεω ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους των «Αστικών Συγκοινωνιών» για την ανταπόκρισή τους.

Επίσης, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και από ώρα 3:30 μ.μ. θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» μεταξύ του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» και της αντιπροσωπευτικής ομάδας του «Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών» («Π.Σ.Α.Π.»), με στόχο τη χρηματική ενίσχυση του 16χρονου αθλητή της εφηβικής ποδοσφαιρικής ομάδας του «Αιγάλεω Α.Ο.» Κωνσταντίνου Λούγκου, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού.   

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο «Αιγάλεω Α.Ο.», ο Δήμος Αιγάλεω, τον οποίο οι παλαίμαχοι ευχαριστούν για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και ο «Π.Σ.Α.Π.», τον οποίο επίσης ευχαριστούν οι παλαίμαχοι Αιγάλεω για την ανταπόκρισή του. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ μετά τον αγώνα θα παρατεθεί γεύμα στις δυο αποστολές σε κατάστημα του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Αντώνη Τιρτιράκη. 

Από πλευράς Αιγάλεω, στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν οι  Θωμάς Μακρής, Γιώργος Μπάρκογλου, Γιάννης Χλωρός, Δημήτρης Τσιαμπουρής, Παναγιώτης Κατσικογιάννης, Παναγιώτης Τσαλαμάγκας, Χαράλαμπος Σταυρόπουλος, Κώστας Λαλιώτης, Ηλίας Συνοδινός, Τάσος Τσιάκας, Γιάννης Νταγκίνης, Άγγελος Κελεσίδης, Χρήστος Τάσσης, Διονύσης Καλογερόπουλος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κατσαρός, Θόδωρος Κολοκοτρώνης, Γιώργος Προβατάς, Παντελής Τζανουδάκης, Σπύρος Τσίλης, Κώστας Μπρέχας, Γιάννης Σάμιος κ.α.

Εκ μέρους του ΠΣΑΠ, ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Κώστας Φρατζέσκος, Ντανιέλ Μπατίστα, Νίκος Γκουλής, Στράτος Αποστολάκης, Μπάμπης Ζελένιτσας και Δημήτρης Σαραβάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...