Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Στην κορυφή οι γλάροι της Μπράιτον!!!

Image by : Paul Hazlewood  (Brighton & Hove Albion official website)
Νικώντας χθες εντός έδρας με σκορ 3 - 0 την Κουήνς Παρκ Ρέιντζερς, η Μπράιτον αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αγγίας ("Τσάμπιονσιπ") ακριβώς με τη συμπλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου (23 αγωνιστικές ήδη) αναδεικνυόμενη έτσι, ως (άτυπη) Πρωταθλήτρια Χειμώνα. Οι "γλάροι", που μετά την περσινή ατυχή τους προσπάθεια επανήλθαν φέτος δριμύτεροι, μετρούν 9 νίκες και μια ισοπαλία στα 10 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν για τη διοργάνωση και πλέον φαντάζουν σα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και την απευθείας επιστροφή στην "Πρέμιερ Λιγκ" (Α΄ κατηγορία Αγγλίας) Τα γκολ της πολύτιμης νίκης πέτυχαν κατά σειρά οι Σαμ Μπάλντοκ, Γκλεν Μάρεϊ (στη φωτό, ενώ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του) με πέναλτι και Άντονυ Νόκερτ.

Παραθέτουμε τη βαθμολογία:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...