Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

'Έφυγε' στα 53 του ο Τζορτζ Μάικλ

Ανήμερα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου 2016) "διάλεξε" ο αισθαντικός βετεράνος ερμηνευτής George Michael (Κυπριακής καταγωγής, πραγματικό όνομα Γιώργος - Κυριάκος Παναγιώτου) να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, σε ηλικία μόλις 53 ετών (γεννημένος στις 25 Ιουνίου του 1963), υποκύπτοντας κι αυτός με τη σειρά του σε μια "κατάρα" που εδώ και δεκαετίες έχει βαλθεί να στερεί από τους θαυμαστές τους πολλά "αστέρια" της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.


Ο άνθρωπος που τραγούδησε με μοναδικό τρόπο το υπέροχο "Last Christmas" δε θα μπορούσε να "φύγει" κάποια άλλη ημερομηνία, ίσως σκεφτούν οι πιο ρομαντικοί από τους φίλους του. Είδωλο της δεκαετίας του '80, ο τραγουδιστής των "Wham" ακολούθησε εν-συνεχεία σόλο-καριέρα κι έφτασε σύντομα στον Κολοφώνα της δόξας με πολλαπλές βραβεύσεις σε ένα βάθος 30ετίας. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, περιοριζόταν σε σποραδικές συναυλιακές εμφανίσεις, μάλιστα είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα πριν από περίπου 10 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...