Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

'Έφυγε' στα 53 του ο Τζορτζ Μάικλ

Ανήμερα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου 2016) "διάλεξε" ο αισθαντικός βετεράνος ερμηνευτής George Michael (Κυπριακής καταγωγής, πραγματικό όνομα Γιώργος - Κυριάκος Παναγιώτου) να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, σε ηλικία μόλις 53 ετών (γεννημένος στις 25 Ιουνίου του 1963), υποκύπτοντας κι αυτός με τη σειρά του σε μια "κατάρα" που εδώ και δεκαετίες έχει βαλθεί να στερεί από τους θαυμαστές τους πολλά "αστέρια" της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.


Ο άνθρωπος που τραγούδησε με μοναδικό τρόπο το υπέροχο "Last Christmas" δε θα μπορούσε να "φύγει" κάποια άλλη ημερομηνία, ίσως σκεφτούν οι πιο ρομαντικοί από τους φίλους του. Είδωλο της δεκαετίας του '80, ο τραγουδιστής των "Wham" ακολούθησε εν-συνεχεία σόλο-καριέρα κι έφτασε σύντομα στον Κολοφώνα της δόξας με πολλαπλές βραβεύσεις σε ένα βάθος 30ετίας. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, περιοριζόταν σε σποραδικές συναυλιακές εμφανίσεις, μάλιστα είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα πριν από περίπου 10 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...