Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Άκρας υγείας χαίρει ο Νίκος Πανουσάκης!

Νίκος Πανουσάκης (1966)
Μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ οφείλουμε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κρόνου Αιγάλεω, του Αιγάλεω Α.Ο., του ΠΑΟ και της Προοδευτικής Νίκος Πανουσάκη για το χθεσινό μας δημοσίευμα, που προέκυψε μετά από εσφαλμένη πληροφόρηση. Ο άνθρωπος είναι μια χαρά στην υγεία του και διαμένει στο Ξυλόκαστρο με τους οκείους του. Γεννημένος στις 22 Ιουλίου του 1943 στο Αιγάλεω, ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία τη δεκαετία του '50 με τα χρώματα του τοπικού "Κρόνου". Δεξιοπόδαρος μπακ, αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας με το Αιγάλεω την τριετία 1962 - 1964 (συνολικά 53 εμφανίσεις) και το καλοκαίρι του 1964 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου για τρία ακόμη χρόνια έκανε σπουδαία καριέρα μαζί με όλους τους υπόλοιπους άσσους του "τριφυλλιού" εκείνης της εποχής (1965 - 1967). Στον ΠΑΟ παρέμεινε έως και το 1968 και εν συνεχεία, αγωνίσθηκε στην Προοδευτική (1968-69, 1969-70 και 1970-71). Αργότερα εργάσθηκε με επιτυχία ως προπονητής σε διάφορες ομάδες.



Ο πρόεδρος Τάκης Κατσικογιάννης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. των βετεράνων του 'Σίτι' ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") ζητούν επίσης συγνώμη από την οικογένειά του και τον ίδιο, για την αναστάτωση, που, άθελά τους, προκλήθηκε.

  • Ευχαριστούμε τον εξαίρετο δημοσιογράφο και φίλο Δημήτρη Τσακίρη για τα στοιχεία που μας παρείχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...