Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το νέο ξεκίνημα του Δημήτρη - Νικόλα!

Ο Δημήτρης επί το έργον!
Με τη νέα του ομάδα στα τμήματα ακαδημιών του Α.Σ. Παπάγου πλέον, ο Δημήτρης - Νικόλας πραγματοποίησε "ντεμπούτο" στο πρωτάθλημα υποδομών (Κ-9) της οικείας διοργάνωσης το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο Ψυχικού, έχοντας αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα (Π.Ο.Ψ.) Το παιχνίδι ήταν συνολικής διάρκειας 40 λεπτών (παίχθηκαν δυο ημίχρονα των 20' έκαστο) και έληξε ισόπαλο (2 - 2).
 


Λευτέρης Τσουκαλάς

Ο Α.Σ. Παπάγου του Λευτέρη Τσουκαλά προηγήθηκε 2 - 0 στο σκορ, μάλιστα το πρώτο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης με απευθείας ελεύθερο βολέ (!) και οι γηπεδούχοι (του Σωτήρη Λεοντίου) ισοφάρισαν με αντεπίθεση διαρκείας. Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας είχαμε μια άτυχη στιγμή, όταν μπερδεύθηκαν ο Δημήτρης με τον κεντρικό αμυντικό του Μάκη και ένας παίκτης του Ψυχικού, επωφελήθηκε με προβολή από κοντά, μειώνοντας σε 2 - 1. Γενικά ήταν ένα όμορφο ματς που το ευχαριστήθηκαν και τα παιδιά, αλλά και οι λιγοστοί γονείς οι οποίοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου (5Χ5) του συστεγαζόμενου σχολείου.

Σωτήρης Λεοντίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...