Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τάκης Κατσιφλώρος: ο "Βίκινγκ" της Ιτιάς!


Ο Τάκης Κατσιφλώρος στο γήπεδο Δεσφίνας (χειμώνας 2011)
Ο Δημήτρης (Τάκης) Κατσιφλώρος (Λαμία, 1957, ύψος 1,88 μ.) είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής ποδοσφαίρου, από τους γνωστότερους γκολκίπερ της Β΄Εθνικής κατηγορίας, στις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80. Έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αυτό, κύρια με τα χρώματα δυο διαφορετικών συλλόγων, του Α.Σ. Λαμία από όπου και ξεκίνησε τον αθλητισμό και του Αχαρναϊκού. Έπαιξε επίσης για μερικά χρόνια και στον Αστέρα Ιτέας, με τον οποίο έφθασε έως και στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, την περίοδο 1986-87.
Μετά το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής στον Φωκικό, αλλά και στην ομάδα της Ιτέας όπου και διαμένει μόνιμα.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είναι ο υπεύθυνος τεχνικός, αλλά ουσιαστικά ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και κύριος χρηματοδότης της ομάδας "Α.Σ. Ιτέας Φωκίδα 2000", που την περίοδο 2011-12 συμμετείχε στην Α΄ Κατηγορία της
Ε.Π.Σ. Φωκίδας.

Τυγχάνει επίσης τακτικό μέλος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου "Καρτερία", ενώ στα ενδιαφερόντά του περιλαμβάνεται η
μουσική και ο κινηματογράφος.
Πηγές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...