Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Αιγάλεω - Κόρινθος 1 - 1 (2 - 0 κατόπιν ενστάσεως)Η ισοπαλία που έγινε νίκη!

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1982 (ημέρα Τετάρτη) το Αιγάλεω υποδέχθηκε για την πρεμιέρα της περιόδου στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής την Κόρινθο και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1, τα γκολ οι Σάμιος και Πολυχρονόπουλος), όμως η αντικανονική συμμετοχή του παίκτη των φιλοξενούμενων Πέτρου Κανέλλου (που πέρασε με αθεώρητο δελτίο, ως αλλαγή στο παιχνίδι) χάρισε τελικά στην ομάδα μας τους δύο βαθμούς της νίκης -κατόπιν ενστάσεως και μετά από αρκετούς μήνες- και παράλληλα το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία!

Ο προπονητής του "Σίτι" Ανδρέας Σταματιάδης είχε χρησιμοποιήσει τους Βαλλιάνο, Δαμιανίδη, Ούτσικα, Παϊσανίδη, Μανδραφλή, Βονόρτα, Νικολού, Γ. Κωνσταντόπουλο, Τσίκα, Σάμιο, Χατζησκουλίδη, Πηγαδίτη και Αθανασιάδη. 


  • Στο σκίτσο μου (από στιγμιότυπο της αναμέτρησης): ο πρώην Αιγαλεώτης ακραίος αμυντικός Δημήτρης Παπαϊωάννου ανακόπτει τον Κώστα Τσίκα, κάτω από το βλέμμα του Βαγγέλη Σάμιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...