Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Μεθαύριο Κυριακή το Μνημόσυνο του Αβραάμ Οράν

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του Αιγάλεω και ιδιαίτερα η Ασσυριακή κοινότητα της πόλης (της οποίας αποτελούσε εκλεκτό μέλος) από την απώλεια του Αβραάμ Οράν, ο οποίος "έφυγε" λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του (ήταν γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου του 1945) σε ηλικία 70 ετών.

Πρώτος στα αριστερά (1961-62) με τους συμπαίκτες του.
Ο εκλιπών είχε διατελέσει επίσης αθλητής, καθώς αγωνίσθηκε στην Ολυμπιάδα Αιγάλεω, στην εφηβική ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. (φωτό, από το αρχείο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Ενεπεκίδη) και στον Ορφέα Αιγάλεω.

Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση.




  • Το 40μερο Μνημόσυνό του πρόκειται να τελεστεί μεθαύριο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας στις 11:45 π.μ. Για το σκοπό αυτό αναχωρεί πούλμαν την ίδια μέρα στις 10: 30 π.μ. από τα καφενεία του "Γιούρα" προς εξυπηρέτηση όσων φίλων του επιθυμούν να παραστούν. 

(Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων κ. Κυριάκο Μπατσάρα, για την ενημέρωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...