Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τιμήθηκαν Εξωμανίδης και Π. Κατσικογιάννης.

Η λάμψη από τους "αστέρες" του παρελθόντος χαρακτήρισε τη χθεσινή εκδήλωση της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, που έλαβε χώρα στον πολυχώρο "Απόλλων" των Καμινίων. Ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας (και για την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο.) αποτέλεσε η βράβευση του Μήτσου Εξωμανίδη (την πλακέτα παρέλαβε ο επιστήθιος φίλος του, επίσης βετεράνος του "Σίτι", Τάκης Μαρκόπουλος) και του Τάκη Κατσικογιάννη που τιμήθηκε ως βετεράνος του Εθνικού Πειραιώς. Ακόμη, βραβεύθηκαν, μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι άσσοι Σταύρος Μπάκας (Περαμαϊκού, Απόλλωνα Αθηνών), Χατζηαθανασίου (Προοδευτικής), Μοχάμεντ Αφάς (Ιωνικού) κ.α.

2 σχόλια:

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...