Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Νίκησαν το κρύο οι παλαίμαχοι Αιγάλεω και Δάφνης-Δάσους Χαϊδαρίου!

Ο Κώστας Λαλιώτης, πάντα πιστός στο καθήκον,
όπως και όλοι οι συμπαίκτες του.
Παρά το δριμύ ψύχος που επικρατούσε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω (Σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και της Δάφνης-Δάσους Χαϊδαρίου δεν πτοήθηκαν! Έπαιξαν δυο γεμάτα 35λεπτα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο έληξε με νίκη των γηπεδούχων (4-1) χάρις σε τέρματα που σημείωσαν οι Χλωρός (2),  Μπάρκογλου, Δημ. Τσιαμπουρής και των ηττηθέντων ο Τσιρίγκας. Τον αγώνα διαιτήτευσε με άψογο τρόπο ο Γεώργιος Παρασκευόπουλος.

Ο Πρόεδρος Τάκης Κατσικογιάννης,
με το Γιάννη Νταγκίνη (δεξιά)
Το Αιγάλεω (προπονητής ο Ηλίας Συνοδινός) χρησιμοποίησε τους  Λαλιώτη, Τζανουδάκη, Βασιλειάδη, Τσιάκα, Μπρέχα, Δημητρίου, Π. Κατσικογιάννη, Χλωρό, Μπάρκογλου, Τσιαμπουρή, Τάσση (αρχική 11άδα) ενώ έπαιξαν και οι Τοπάλης, Πλασκασοβίτης. Το «παρών» έδωσε χωρίς να αγωνισθεί, καθώς δεν έχει ακόμη ξεπεράσει εντελώς τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου, Γιάννης Νταγκίνης.


Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεκίνησαν οι Σηφάκης, Παπουτσάκης, Παραστατίδης, Κοτσολάρης, Παπαδημητρίου, Μιχόπουλος, Παπαχαρίσης, Ευθυμίου, Τσιρίγκας, Μπρίλλης, Καμμένος, ενώ έπαιξε και ο Στεργιόπουλος. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Δημήτρης Λαδάς, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των παλαιμάχων της Δάφνης-Δάσους  βοηθώντας τους και οικονομικά, όπως και την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τον Κώστα Μαρίνο, τον αφανή εργάτη του Αιγάλεω...

Κώστας Μαρίνος ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Πέντε μήνες συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του παλαιού διοικητικού παράγοντα και α...