Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ: Διπλό πένθος στο Αιγάλεω!!!

Ο αείμνηστος Αξιώτης, τρίτος εξ΄αριστερών.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του "Σίτι" θρηνεί την ταυτόχρονη απώλεια δυο μελών της!!! Όπως μας ενημέρωσε το μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") κ. Γιάννης Νταγκίνης, έφυγαν από τη ζωή τόσο ο Μπάμπης Αξιώτης, όσο και ο Σάκης Παϊσανίδης (είχε διατελέσει στέλεχος της εφηβικής ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. ενώ ως ερασιτέχνης είχε αγωνισθεί και στην πρώτη ομάδα στον αγώνα Καστοριάς - Αιγάλεω το 1977, όταν υπήρξε απεργία του ΠΣΑΠ), αδελφός του Θόδωρου Παϊσανίδη. Η κηδεία του Σάκη Παϊσανίδη γίνεται σήμερα, από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω.
Ο Μυτιληνιός στην καταγωγή, Χαράλαμπος Αξιώτης απεβίωσε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό. Είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα επί 6 συνεχόμενα έτη, από το καλοκαίρι του 1972 όταν και μετεγγράφηκε στο σύλλογο της πόλης μας, έως και το καλοκαίρι του 1978. Έλαβε μέρος σε 73 επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας και σημείωσε 1 γκολ. Αγωνιζόταν ως μεσο-αμυντικός. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεσθεί αύριο, Σάββατο 17 Οκτωβρίου από τον Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αιγάλεω στις 11:30 π.μ. και θα ακολουθήσει η ταφή του, στις 12:30 μ.μ. στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...