Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ: Διπλό πένθος στο Αιγάλεω!!!

Ο αείμνηστος Αξιώτης, τρίτος εξ΄αριστερών.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του "Σίτι" θρηνεί την ταυτόχρονη απώλεια δυο μελών της!!! Όπως μας ενημέρωσε το μέλος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") κ. Γιάννης Νταγκίνης, έφυγαν από τη ζωή τόσο ο Μπάμπης Αξιώτης, όσο και ο Σάκης Παϊσανίδης (είχε διατελέσει στέλεχος της εφηβικής ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. ενώ ως ερασιτέχνης είχε αγωνισθεί και στην πρώτη ομάδα στον αγώνα Καστοριάς - Αιγάλεω το 1977, όταν υπήρξε απεργία του ΠΣΑΠ), αδελφός του Θόδωρου Παϊσανίδη. Η κηδεία του Σάκη Παϊσανίδη γίνεται σήμερα, από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω.
Ο Μυτιληνιός στην καταγωγή, Χαράλαμπος Αξιώτης απεβίωσε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό. Είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα επί 6 συνεχόμενα έτη, από το καλοκαίρι του 1972 όταν και μετεγγράφηκε στο σύλλογο της πόλης μας, έως και το καλοκαίρι του 1978. Έλαβε μέρος σε 73 επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας και σημείωσε 1 γκολ. Αγωνιζόταν ως μεσο-αμυντικός. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεσθεί αύριο, Σάββατο 17 Οκτωβρίου από τον Ι.Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αιγάλεω στις 11:30 π.μ. και θα ακολουθήσει η ταφή του, στις 12:30 μ.μ. στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τον Κώστα Μαρίνο, τον αφανή εργάτη του Αιγάλεω...

Κώστας Μαρίνος ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Πέντε μήνες συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του παλαιού διοικητικού παράγοντα και α...