Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Θλιβερά επεισόδια στην Αργυρούπολη, έχασε 1-0 το Αιγάλεω.

Το Αιγάλεω, όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό αγώνα.
Από επεισόδια και συνολικά έξι (6) αποβολές στιγματίσθηκε το χθεσινό ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο Αργυρούπολης, μεταξύ της ομάδας μας και του τοπικού Γ.Σ. που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) και πλησίασε την κορυφή. Συγκεκριμένα, οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και με αφορμή μια αψιμαχία του Μπουγατσιά με το νεαρό αμυντικό του ΓΣΑ Γιαννακούλα, σημειώθηκε γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου 20 λεπτά. Με την επανέναρξή του, ο διαιτητής Σφακιανάκης απέβαλλε τρεις παίκτες από κάθε ομάδα ως πρωταιτίους (από το Αιγάλεω τους Μπουγατσιά, Τσαρκάνι και Κοντιζά), αλλά οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του "Σίτι" σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εξάντλησαν τον υπολειπόμενο χρόνο ανταλλάσοντας πάσες στο κέντρο του γηπέδου (!)


Η Αιγαλιώτικη κερκίδα χθες στην Αργυρούπολη.
Το πρωτάθλήμα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τον αγώνα Αιγάλεω - Ο.Φ. Χολαργού, ο οποίος θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα. Η ομάδα της πόλης μας επιδιώκει μόνο τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση κερδίζοντας τον τίτλο του Β΄ομίλου της κατηγορίας και εν συνεχεία, να λάβει μέρος στους αγώνες μπαράζ (Ειδικό Πρωτάθλημα) με αντιπάλους την Α.Ε. Ηρακλείου, το Κερατσίνι και τον Ίκαρο Καλλιθέας, για μια θέση στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική της σεζόν 2015-16.

Δείτε εδώ δηλώσεις του προπονητή της Αργυρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...