Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εξόρμηση Αιγαλιωτών το προσεχές Σάββατο για όμορφη - καθαρή Πόλη!

O Δήμος Αιγάλεω καλεί τους δημότες του να εκστρατεύσουν για μία πιο όμορφη και καθαρή πόλη το Σάββατο 21 Μαρτίου, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση του:

«Το Σάββατο 21/03/2015 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, στην περιοχή του Λιούμη και συγκεκριμένα στην οδό Εδέσσης, στην πλατεία Λαού, στην πλατεία Αγ. Τριάδος και στην πλατεία Παπάγου. Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι ευκολότερη η αποκομιδή τους. 


Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί του Σαββάτου 21/03/2015 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...