Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γράφει ιστορία η Νικόλ!

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα του άλματος επί κοντώ γυναικών σημείωσε χθες, σε συνάντηση στίβου της Στοκχόλμης, η Αιγαλιώτισσα άλτρια Νικόλ Κυριακοπούλου (φωτό). Η διεθνής πρωταθλήτριά μας πέτυχε επίδοση 4 μέτρων και 76 εκατοστών, βελτιώνοντας έτσι  το προηγούμενο ρεκόρ της κατά 4 πόντους (4,72 μ.), που είχε από πέρσι τέτοια εποχή (6 Φεβρουαρίου 2014) στην ίδια πόλη και για την ίδια διοργάνωση. Επισημαίνεται ότι τα 4,76 μ. αποτελούν την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη μέσα στη χρονιά που διανύουμε (2015) ενώ για την Ελλάδα συνιστούν ρεκόρ όλων των εποχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...