Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Εντείνονται οι πιέσεις για αρχαιρεσίες στον Αιγάλεω Α.Ο.

Γ. Παλτόγλου - Θ. Μαξακούλης
(Πηγή: Εφημερίδα "Η Πόλη μας")
Εκλογικός αναβρασμός επικρατεί στους ποδοσφαιρικούς κύκλους του Αιγάλεω Α.Ο., αφού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι βασικοί χρηματοδότες του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης και Άρης Παλτόγλου, Ευθύμιος Μαξακούλης κλπ. παράγοντες επιθυμούν την όσο το δυνατό συντομότερη προσφυγή σε αρχαιρεσίες, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο ολόκληρου του Ερασιτέχνη και όχι μόνο του τμήματος ποδοσφαίρου.

Είναι γνωστό δε σε όλους ότι η "προσωρινή" διοίκηση της ομάδας που τους έχει (ανεπίσημα αν όχι παράτυπα) ανατεθεί δεν διαθέτει καμία νομική εξουσιοδότηση, καθότι ως πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. σε όλα τα αρμόδια όργανα αλλά και τις κρατικές αρχές (Εφορία, ΙΚΑ, ΕΠΟ, ΕΠΣΑ κλπ) παραμένει ο Γιώργος Γιανναράκης, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις περί παραιτήσεώς του. Ο εκλεγείς, εν συνεχεία, ως πρόεδρος Αλέξης Κούγιας έχει προ καιρού αποχωρήσει και επιστρέψει στην Πάτρα, ασχολούμενος αποκλειστικά με την Παναχαϊκή, ωστόσο διατηρεί τη θέση του στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο.



Όπως είναι αναμενόμενο, οι φίλαθλοι του ένδοξου σωματείου της πόλης μας ανησυχούν παρατηρώντας όλη αυτή τη χρονίζουσα εκκρεμότητα, παρά το γεγονός ότι ο ενθουσιασμός από την αγωνιστική πορεία της ομάδας λειτουργεί ως "βάλσαμο" για την παρούσα κατάσταση. Το ορθό είναι, όπως άλλωστε είχε δηλωθεί πρόσφατα, να συγκλιθεί η γενική συνέλευση των μελών του Αιγάλεω Α.Ο. η οποία και θα εξουσιοδοτήσει το παρόν Δ.Σ. να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, έτσι ώστε οι άνθρωποι που στηρίζουν εμπράκτως το σύλλογο τους τελευταίους μήνες να αποκτήσουν την απαραίτητη νομιμοποίηση.

Δείτε εδώ, σχετικό άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα "Η Πόλη μας"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...