Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Απόφοιτοι "Παράγκας" 1960-61: "Ταξίδι στις αναμνήσεις" !

Σήμερα ημέρα Σάββατο 1η του Φλεβάρη 2014 πραγματοποιήθηκε η 6η Συνεστίαση των Αποφοίτων του '1ου Μεικτού Γυμνασίου Αιγάλεω' δηλαδή της "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" της σχολικής χρονιάς 1960-1961. Η διοργάνωση όπως και οι προηγούμενες συνεστιάσεις έγιναν από εμένα. Είμαι η Ειρήνη Τασιοπούλου-Βασιλοπούλου μαθήτρια της "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" και φανατικής Αιγαλιώτισσας όχι γέννημα αλλά θρέμα από το 1951 και μένω μόνιμα στο ΑΙΓΑΛΕΩ. Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα << Ψωμί κ' Ελιά >> Μοσχονησίων 13 - Αιγάλεω.





 Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική.Τα συναισθήματα όμως και η συγκίνηση μεγάλη. Κάναμε ένα ακόμη << σκασιαρχείο >> όχι από το σχολείο αλλά από την καθημερινότητα χωρίς να κινδυνεύσουμε να πάρουμε << αποβολή >> από τον Γυμνασιάρχη μας κύριο Τσελεμπιδάκη. Αυτή την φορά το σκάσαμε από την ηλικία μας και ταξιδέψαμε στο παρελθόν μισό αιώνα πίσω. Γίναμε για λίγες ώρες ανέμελα παιδιά όπως τότε αφήνοντας πίσω μας τα μνημόνια, τα χαράτσια, τις τρόικες τις χοληστερίνες και τα τριγλυκερίδια!!!                                                                                          
Θα το επαναλάβουμε σύντομα.                                                                                                       

Με εκτίμηση                                                                                         

 Ειρήνη-Ρούλα Τασιοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...