Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Απώλειες νέων ανθρώπων...

Μετά την τραγική αυτοκτονία 63χρονου, που πριν λίγο καιρό αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του πυρπολώντας το ίδιο του το Ι.Χ., για να υποκύψει στα τραυματά του αρκετές ημέρες μετά, ένας ακόμη θάνατος (αυτή τη φορά πολύ νεώτερου ανθρώπου) ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των απωλειών της πόλης μας.

Ένας νεαρός δάσκαλος, που είχε μεταβεί σε οικοδομή φιλικού του προσώπου προκειμένου να τον βοηθήσει, έπεσε θύμα τραγικού ατυχήματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μέλος των λαϊκών συνελεύσεων του Αιγάλεω ήταν και 33χρονος που αυτοκτόνησε στις 29 Ιανουαρίου, μάλλον λόγω της υπερβολικής ψυχολογικής πίεσης που υπέστη από τη σύλληψή του από τις δυνάμεις καταστολής όταν μετείχε σε διαδήλωση, πριν λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...