Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

"Καρμανιόλα" η Θηβών!

Σε πραγματικό σφαγείο πεζών και οδηγών έχει μετατραπεί, σύμφωνα με αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων και περαστικών, η Λεωφόρος Θηβών, ειδικά στο ρεύμα προς Πειραιά. Το θέμα σχολιάσθηκε έντονα από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΦΙΛΟΙ του Πυριτιδοποιείου" στο facebook, που ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση, δια του προέδρου του Συλλόγου και συνδημότη μας κ. Βασίλη Βασιλειάδη:

Με την "ευκαιρία" ενός ακόμα βαρύτατου τροχαίου στην περιοχή της Θηβών απο τα φανάρια και μέχρι τη Ρήγα Φεραίου-Περικλέους όπου κόβεται η νησίδα και στην παράλληλή της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στις 31/1 δίκυκλο τραυμάτισε βαριά δεκάχρονο που προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Θηβών.


Στα δύο χρόνια που έχω την επαγγελματική μου έδρα στο σημείο αυτό έχω γίνει μάρτυρας πολλών -ίσως δεκάδων- αιματηρών τροχαίων περιστατικών. Το ίδιο συμβαίνει στην παράλληλο-έξοδος απο s/m Βασιλόπουλος-παράκαμψη σηματοδότη προς Πειραιά και έξοδος απο Θηβών διασταυρώνονται με συνεχή τροχαία ατυχήματα.

Επιθυμητή Ενέργεια Δήμου:

Συνεργασία με την Τροχαία-θα απευθυνθούμε και εμείς- για τοποθέτηση διάβασης πεζών στη Θηβών ή παλλόμενου σηματοδότη ώστε να ελαττώνεται η ταχύτητα και να εντείνεται η προσοχή των εποχουμένων ή λήψη κάποιου άλλου προληπτικού μέτρου εκ μέρους των ειδικών της Τροχαίας ώστε να διορθωθεί η απαράδεκτη και θλιβερή κατάσταση του βαρύτατου "φόρου αίματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...