Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Διάθεση προϊόντων στους Δημότες από Έλληνες παραγωγούς


ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                  

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλ. 213-2044800-2 Δημαρχείο

210-5315507 Κοινωνική Υπηρεσία

 Αιγάλεω   16/01/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αιγάλεω λαμβάνοντας υπόψη του τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες και με σκοπό την στήριξη των νοικοκυριών, συνεχίζει την πρωτοβουλία για την διανομή αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στα πλαίσια των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στις 17 Φεβρουαρίου καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας που επιθυμούν να προμηθευτούν ελαιόλαδο, ζυμαρικά, πατάτες, μέλι, όσπρια και αλεύρι:
 

1.                 Να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας που διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.egaleo.gr

2.                 Να προσέρχονται : α) στο Δημαρχείο (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου), β) στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ελλησπόντου 7) , από την 17/01/2013 έως την 15/02/2013, κατά τις εργάσιμες μέρες & ώρες και  γ) στο 1ο , 2ο,3ο,4ο,5ο και 6ο ΚΑΠΗ στο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα από τις 17/01/2013 έως τις 15/02/2013

προκειμένου να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο παραγγελίας.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Παρατηρήσεις :

·                    Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του εντύπου παραγγελίας.

·                    Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ των παραγωγών και πολιτών.

·                     Προϊόντα προς διάθεση: ελαιόλαδο, ζυμαρικά (τραχανάς - γλυκός και ξινός - χυλοπίτες, κριθαράκι) ,όσπρια οικολογικά, πατάτες, αλεύρι και μέλι.

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...