Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

"Μπάχαλο" με τη μεταφορά της Δ.Ο.Υ. στο Χαϊδάρι!

Ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, ο γεν. γραμματέας
της "Ανάπλασης" κ. Στέλιος Βασιλειάδης και η βουλευτής του
ΣΥ.ΡΙΖ.Α κα Ρένα Δούρου (αριστερά), κατά τη διάρκεια της
χθεσινής κινητοποίησης έξω από τη Δ.Ο.Υ. Αιγάλεω
(Φωτό: Newsbeast.gr)
 
Η απόλυτη σύγχυση που παρατηρείται στις οργανωτικές, διοικητικές και άλλες δομές της χώρας μας, βρήκε την απόλυτη έκφρασή της στην περίπτωση της ακατανόητης ενέργειας του Υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε μεταφορά της Δ.Ο.Υ. Αιγάλεω στο Χαϊδάρι!

Πέραν του αυτονόητου, ότι δεν είναι δηλαδή δυνατόν οι χιλιάδες φορολογούμενοι του δήμου μας να εξυπηρετούνται στις εγκαταστάσεις άλλου δήμου, προκύπτουν και χίλια δυο ακόμη ζητήματα.

Με ποια λογική την προηγούμενη Παρασκευή οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χαϊδαρίου ενημέρωναν τον κόσμο ότι "από Δευτέρα μεταφερόμαστε στο Αιγάλεω" και επίσης πως γίνεται τόσος όγκος ενδιαφερομένων να χρειάζεται να μεταβεί έως τις σύγχρονες μεν, ωστόσο πολύ απομακρυμένες εγκαταστάσεις της εφορίας του μικρότερου σε έκταση και πληθυσμό συγκριτικά με το Αιγάλεω Χαϊδαρίου;

Συγκεκριμένα, αιγαλιώτες και χαδιαριώτες υπόχρεοι θα αναγκάζονται (στην περίπτωση που η παράλογη αυτή απόφαση υλοποιηθεί) να ...ταξιδεύουν μέχρι το Σκαραμαγκά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν!

Στο πλαίσιο της αντίδρασης της τοπικής κοινωνίας, ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, συνοδευόμενος από μέλη του δημοτικού συμβουλίου και άλλους παράγοντες, αλλά και με τη συμπαράσταση της Αιγαλιώτισας βουλευτού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κας Ρένας Δούρου, μετέβησαν χθες το πρωΐ στη Δ.Ο.Υ. Αιγάλεω και εμπόδισαν την  μεταφορά των αρχείων της, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, έως ότου ανακληθεί η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...