Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Επάνοδος Ζωγραφάκη και νέες μετεγγραφές.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. ανακοινώνει τα εξής:

"Από προχθές, Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζωγραφάκης έχει επανέλθει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έπειτα από ένα μήνα που τελούσε υπό τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα, για το οποίο του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.


Ανακοινώνεται επίσης, η απόκτηση δυο ακόμη νεαρών αθλητών, του γεννημένου το 1993 μεσοεπιθετικού Αδαμάντιου Τσιάνου, από τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και του γεννημένου το 1992 αμυντικού (αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ως στόπερ) Μενέλαου Κουτσοδήμου, από τη Δάφνη Ερυθρών."

Αύριο Τρίτη (5:00 μ.μ.), το Αιγάλεω υποδέχεται σε νέο φιλικό αγώνα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" το ισχυρό συγκρότημα της Καλλιθέας, ενώ για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου έχει κλεισθεί παιχνίδι με τον Α.Ο. Γλυφάδας, σε έδρα που αναμένεται να καθορισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...