Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ακαδημίες ποδοσφαίρου Αιγάλεω Α.Ο.-Ανακοίνωση

Οι Ακαδημίες του "Αιγάλεω Α.Ο." ξεκινούν τη Δευτέρα  3 Σεπτεμβριου, στις 7 μ.μ. με συγκέντρωση στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Θα υπαρξει παρουσιαση προπονητων για τα τμήματα του εφηβικού, του παιδικού, του παμπαιδικού, των junior και των projunior.


Ακόμη, θα υπάρξουν ανακοινώσεις χορηγών, προγραμμα εργομετρικων και στοχοι για τη νεα σεζον σε βάθος 5ετιας ώστε να αναδειχθούν νέοι ποδοσφαιριστές μεσα απο τις ακαδημιες που θα στελεχώσουν το σύλλογο

Η μηνιαία συνδρομή καθορίσθηκε φέτος στα 15 ευρώ, από 30 ευρώ που ήταν πέρσι . Η χαμηλότερη από κάθε άλλη ποδοσφαιρική ακαδημία, με στόχο την προσέλκυση της αθλούμενης νεολαίας της πόλης μας!


..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...