Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δηλώσεις Γιώργου Γιανναράκη

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Γιανναράκης μίλησε στο "ΑΙΓΑΛΕΩ FC" για τους φετινούς στόχους του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Η ομάδα μας έχει θέσει σωστές βάσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Κρατώντας χαμηλό προφίλ και με ήθος, προχωρούμε μπροστά για να πραγματοποιήσουμε τις βλέψεις μας και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας. Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά, αλλά η πορεία μας θα είναι ο τελικός κριτής.

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, αυτά θα κυκλοφορήσουν κατά την "πρώτη" συγκέντρωση της ομάδα μας, στις 6 Αυγούστου και θα διατίθενται επιτόπου αλλά και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα γνωστοποιηθεί.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του συλλόγου μας, στη "Θύρα 12" και τους υπόλοιπους φιλάθλους του Αιγάλεω,
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...