Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Εντυπωσιάζει στις μετεγγραφές το Αιγάλεω!

Αποφασισμένος να ισχυροποιήσει
την ομάδα του Αιγάλεω είναι ο Γιώργος
Γιανναράκης (φωτό: ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
Σχεδόν μια ολόκληρη ενδεκάδα ποδοσφαιριστών, η πλεινότητα των οποίων είναι νέα παιδιά, έχει αποκτήσει μέχρις στιγμής η ομάδα του Αιγάλεω!

Χθες, εντάχθηκαν επίσημα στο δυναμικό του "Σίτι" δυο ακόμη, που συμφώνησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Γιανναράκη. Πρόκειται για τους μέσους Αριστοτέλη Ντεκίδη (22 ετών) που αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό και Ηρακλή Καμπόλη (20 ετών), ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Πέραμο και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων έφθασε έτσι τους εννέα, μετά τους Κώστα Παπουτσή, Δημήτρη Ζωγραφάκη, Αλέξη Δάρρα, Βασίλη Ποστόλη, Μανώλη Πολυκρέτη, Μανώλη Μαρκάκη και Λάμπρου Χανιώτη, που έχουν ήδη υπογράψει δελτία στην ομάδα της πόλης μας.

Η διοίκηση του Αιγάλεω κινείται δραστήρια για την μετεγγραφή και ενός ικανού τερματοφύλακα, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Τάσου Κουρεπίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...