Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πήρε ικανό γκολκίπερ το "Σίτι"!

Ο Αντώνης Λυκούρης
(φωτό: aek365.com)
Τη δέκατη φετινή του μετεγγραφή πραγματοποίησε χθες το Αιγάλεω του Γιώργου Γιανναράκη!

Για να καλύψει το νευραλγικό πόστο του τερματοφύλακα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου (γεννημένου στις 13 Ιανουαρίου του 1986) Αντώνη Λυκούρη, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Ελλάδας Ποντίων, στον 9ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Ο Λυκούρης, διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Ελπίδων και Νέων, ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΚ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του την περίοδο 2006-07, για να φορέσει στη συνέχεια τη φανέλα της Νέας Ιωνίας, του Αιολικού Μυτιλήνης και του Βύζαντα Μεγάρων.

Διάχυτη είναι πλέον η αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της πόλης μας, για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, που μπορεί να σημάνει την επιστροφή του "Σίτι" στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...