Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Τάκης Κατσικογιάννης νέος πρόεδρος των Παλαιμάχων Αιγάλεω

Ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης, το "λιονταράκι του Αιγάλεω" (στη φωτό αριστερά, με το δήμαρχο Αιγάλεω) όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ομάδας της πόλης μας για το αγωνιστικό πάθος που επεδείκνυε όταν ήταν εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είναι ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. των βετεράνων.

Οι υπόλοιπες θέσεις του 9μελούς συμβουλίου καλύφθηκαν από τους Γιώργο Κωνσταντόπουλο (Αντιπρόεδρο), Κώστα Λαλιώτη (Γραμματέα), Παντελή Τζανουδάκη (Ταμία), Γιάννη Νταγκίνη (Υπεύθυνο Δημ. Σχέσεων) και Ηλία Συνοδινό, Τάκη Μανδραφλή, Ιωάννη Σάμιο, Τάκη Τσαλαμάγκα (μέλη).

Αναπληρωματικά μέλη: Μπάμπης Σταυρόπουλος και Λεωνίδας Δαμουράς.

  • Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ εύχεται ολόψυχα στο νέο ΔΣ του ΣΥΒΕΠΑΠ καλή επιτυχία στο έργο τους!
Ποιος είναι ο Τάκης Κατσικογιάννης
(Από τη Βικιπαίδεια, λήμμα χρήστη "αΝώΔυΝος")

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Κατσικογιάννης (γεν. Αιγάλεω, 1958) είναι παλαίμαχος ακραίος αμυντικός ποδοσφαιριστής, που έκανε μεγάλη καριέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, συμμετέχοντας σ' αυτήν για 10 περιόδους με τα χρώματα δύο διαφορετικών ομάδων. Ακόμη, έπαιξε και στη Β’ Εθνική, για ακόμη τρία έτη.
Ξεκίνησε από τα εφηβικά τμήματα του Α.Ο. Αιγάλεω και την περίοδο 1976-77 ντεμπουτάρισε στην πρώτη ομάδα, που κέρδισε τον τίτλο στη Β’ Εθνική. Συνέχισε στο «Σίτι» την επόμενη τετραετία (2 χρονιές στην Α’ και ισάριθμες στη Β’ κατηγορία). Συνολικά χρησιμοποιήθηκε σε 105 ματς και πέτυχε 6 γκολ.
Το καλοκαίρι του 1981 προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Εθνικού Πειραιά, στον οποίο υπέγραψε μαζί με τον αδελφό του Γιάννη Κατσικογιάννη.
Αγωνίσθηκε για οκτώ συνεχείς σεζόν στην Α’ Εθνική (1981-82 έως και 1988-89), παίρνοντας μέρος σε περισσότερα από 200 ματς, ενώ σκόραρε και άλλες 5 φορές (το πρώτο του γκολ ήταν συμπτωματικά σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, το 1983).
Το παιχνίδι του χαρακτήριζε το πάθος και η αποφασιστικότητα. Ως δεξιός αμυντικός πραγματοποίησε επί σειρά ετών εξαιρετικές εμφανίσεις και δικαίωσε έτσι το προσωνύμιο «λιονταράκι» που τον συνόδευε από την αρχή της καριέρας του.
Αγωνίσθηκε στην Εθνική ομάδα των ενόπλων.
Σήμερα είναι προπονητής ποδοσφαίρου, ασχολούμενος ιδιαίτερα με τις "ακαδημίες".
Ο ανηψιός του Γιώργος Κατσικογιάννης, είναι επίσης ποδοσφαιριστής.

1 σχόλιο:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...