Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

"Σοκ" στο Αιγάλεω!

ΑΙΓΑΛΕΩ- ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-1
 (Γράφει ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος)
 
Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε μέσα στο Αιγάλεω ο ΑΟ Περιστερίου με 1-0 και τώρα μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του. Αντίθετα το Αιγάλεω που έβγαλε αήττητο ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια, απογοήτευσε και μάλιστα στο ντεμπούτο στον πάγκο του Κρ. Βαζέχα. Έχασε μετά από δυόμιση μήνες, έναν αγώνα, που έπρεπε να κερδίσει και για να εξακολουθούσε να έχει βλέψεις για τον τίτλο, αλλά και για το γόητρο.

Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα ήταν πολύ κακό, με τον ΑΟ Περιστερίου να παίζει πολύ αμυντικά, με δυνατα μαν- του- μαν.

Στην επανάληψη το Αιγάλεω φάνηκε , κάπως πιο επιθετικό και μάλιστα μέσα σε ένα δίλεπτο, έφτασε δύο φορές κοντά στο γκόλ στο 58΄ με σουτ του Ντελμεκούρα απο το ύψος της περιοχής και στο 60', όταν ο Κ. Τεγούσης, βγήκε μόνος με τον Ψύχο, αλλά πλάσσαρε άουτ.

Στο 68΄ ο Μπελής χτύπησε φάουλ, η μπάλλα πήρε μια περίεργη τροχιά, βρήκε και το κεφάλι του Βασίλογλου, που είχε πηδήξει και αφού πήγε πρώτα στο εσωτερικό αριστερό κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε περνώντας τη γραμμή στην αγκαλιά του Βούλγαρη!!! Έτσι έγινε το 0-1.

Κακό και καθαρά επηρεασμένο το Αιγάλεω στη συνέχεια απο το σόκ, δεν αντέδρασε κάν. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο 90΄, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπόσιο σε αντεπίθεση να κάνουν το 0-2.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρ. Μανούρα και των εποπτών του Κουρέντα και Ν. Μανούρα.

Α.Ο. Περιστερίου: Κεμπάς (53΄ Ψύχος), Π. Πλέστης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Χ. Πλέστης  84΄ Χέλμης), Μπόσιος, Αθανασίου, Νησαριώτης, Μπελής, Μπονιάκος (74΄ Συμεωνίδης).

Αιγάλεω Α.Ο.: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Θ. Τεγούσης, Παπαδόπουλος (78΄ Στριμμένος), Π. Κωνσταντόπουλος, Δουκάκης, Ντελμεκούρας ( 61΄ Μπαλάσκας), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης (61΄ Κ. Κωνσταντόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...